miércoles, 14 de julio de 2010

IMPULSANDO POLÍTICAS SOCIALES DESDE EL PSC.




Informe de gestión del Delegat GENERAL DE LA SECTORIAL DE POLÍTICA SOCIAL DEL PSC. 8 DE JULIOL DE 2010.

Analitzem avui la gestió feta per la Comissió Política de la nostra Sectorial amb el període que va des de Novembre de 2008, data amb la qual van escollir, l'actual direcció.
Són gairebé dos anys de gestió i han passat moltes coses. Totes elles tenen a veure amb la crisi, i amb els gestió fetes per els nostres representants als diferents jocs on tenim responsabilitats polítiques de gestió o representatives del nostre partit.

El PSC ja va començar la feina social al 2006, impulsant la llei de serveis socials de Catalunya, va ser aprovada al 2007, i és, la eina que han tenen els ciutadans de Catalunya i el seu govern per lluitar contra la descohesió social del nostre país.

Hem de recordar que esta llei va ser un compromís del llavors candidat i avui President de la Generalitat, José Montilla, a complert el seu compromís.

La crisi que patim la van començar a sofregir els municipis La el 2008, per això en Sito Montenegro i jo mateix vam fer una ronda per diversos municipis, de diferents comarques, per conèixer de primera mà com estaven proveint les actuacions en matèria de serveis socials. Per això van organitzar com recordareu un acte amb un panell de Alcaldes i Alcaldesses, sota el lema "CRISI, POLÍTICA SOCIAL I MUNICIPIS".

Hem ajudat a fer difusió de les polítiques que estan fem els nostre electes als municipis, la Generalitat i també a l'Estat, al Congres i al Senat.

Crec que el nostre partit i els companys / es, em estat a la alçada de les circumstàncies per que la crisi no faixi mal be als mes desfavorits.
Hem sigut també l´instrument de coordinació amb els companys de la FMC, hem treballat intensament i ha sigut molt productiu.

El seguiment de les polítiques fetes pel govern, especialment la Conselleria d'Acció Social i Ciutadania, em velat pel desplegament de la Llei de Serveis Socials, (coordinant-nos amb la Direcció General de l'ICASS, la Carolina Omar especialment).
Per aprofundir en la coordinació entre altres departaments del Govern, em tingut una interlocutora especial, la Carme Esquirol.

Les relacions polítiques amb el Ministeri de Sanitat i Polítiques Socials són cordials, i també perquè no dir-ho privilegiades, ja que hem tingut trobades i hem pogut fer de vehicle de les demandes del III Tercer Sector Social de Catalunya, demandes i propostes de temes que els preocupen i a nosaltres ens ocupa.






José Vicente Muñoz Gómez
Delegat General de la Sectorial dePolítica Social del PSC.

2 comentarios:

RedMss dijo...

Que verguenza eso de tener que usar el traductor de google para enterarme de las noticias de mi pais.

José Vicente Muñoz Gomez dijo...

Sientes verguenza cuando utilizas google para traducir cualquier otro lengua ? Has de saber que en el nostre pais tenim cuatre llenguas, a saber, castella, catala, gallec y eusquer, totes ellas protegidads per la Constitucio Espanyola. Seamos tolerantes. Por cierto,¿ porque escondes tu identidad.