miércoles, 11 de julio de 2012

TECNOLOGIA, DISCAPACIDAD Y ACCESIBILIDAD

Os dejo esta entrada que se refire a mi intervención en nombre de TMB en la presentación del proyecto de Infoaccesibilidad de la Universidad Autonoma de Barcelona, un proyecto que pone las TCIs al servicio de las personas con discapacidad y/o deficiencia visual para el acceso a la red de autobuses Metropolitanos de Barcelona, la cual ha recibido un premio del Ayuntamiento y se denomina OnTheBus.

Barcelona, 20 de Juny 2012. PREMI AL PROJECTE ONTHEBUS A LA UNIVERSIDAD AUTONOMA DE BARCELONA.


Dr. Jordi Roig. Profesor Titular, Departament de microelectronica i Sistemas electronics.

Sra. Gloria Sanchez. Directora de la Escola de Ingenieria d ela UAB.

Bon dia, a tots, aTMB estem compromesos amb la accesibilitat dels ciutadans i les ciutadanes de Barcelona i la seva Area Metropolitana.

Prova de aixo es la redacció i aprovació del PLA DIRECTOR D´ACCESIBILITAT UNIVERSAL A TMB, amb la participació de les asociacións representatives de la DISCAPACITAT.

Avui el 83,5 % de les estacións del Metro son accesibles.

El 100% de la flota de autobusus (1064) tambe son accesibles.



Pero no sols es la accesibilitat fisica la que ens ocupa i procupa, avui estem treballan en projectes de INFOACCESIBILITAT, IMPLICAN A LES EMPRESES, LES UNIVERSITATS, I ELS REPRESENTANS DE LES PERSONES AMB DISCAPACITAT VISUAL AMB PROJECTES DE INVESTIGACIÓ I DESENVOLUPAMENT, AMB EL QUE TMB ES EL LABORATORI I L´OBSERVATORI PER FER POSIBLE SOLUCIÓNS DE ACCESIBILITAT PER TOTES LES PERSONES, FEN AIXI QUE TOTOM PUGI AJERCIR ELS SEU DRET A LA MOBILITAT.



Moltes gracies.

No hay comentarios: