jueves, 28 de septiembre de 2006

MÉS PER HOSPITALET

L’Hospitalet rep 2.603.646 euros per polítiques socials Conveni marc amb la Generalitat L’Ajuntament de L’Hospitalet i el Departament de Benestar i Família de la Generalitat han signat un conveni marc que estableix una aportació de 2.603.646 euros per al desenvolupament de programes socials a la ciutat.
Aquests diners es destinaran a serveis socials d’atenció primària de persones amb discapacitats i amb malalties mentals i a la gent gran en situació de dependència. El conveni també inclou els programes d’atenció a drogodependències, els destinats a prevenir la SIDA, el transport adaptat, els equips d’atenció a la infància i l’adolescència (EAIA) i les actuacions comunitàries i cíviques en l’àmbit de la lluita contra l’exclusió social.
El document s’emmarca en el conveni de cooperació que les dues administracions van establir per al període 2005-2008 en matèria de Serveis Socials i altres programes de Benestar i Família.
L’augment de la subvenció es fruit de l’acord entre Generalitat i els Ajuntaments per tal d’ampliar els Convenis Marc en matèria de Serveis Socials. Enguany el govern destina 81 milions d'euros a finançar els projectes dels ens locals, el que suposa un increment del 38% respecte a l'any passat.

No hay comentarios: