viernes, 30 de junio de 2006

Montilla President!


L'executiva del Partit Socialista de Catalunya, de forma unànime ha decidit que el nom a presentar com a presidenciable per les properes eleccions al Parlament de Catalunya sigui José Montilla. Però, com encarem les properes eleccions autonòmiques?
El nou Estatut d'autonomia aprovat de forma incontestable en el passat referèndum, comporta necessàriament una profunda revisió de les estratègies polítiques en clau de “nou cicle”, de canvi que va més enllà del que han significat fins ara les successives eleccions al Parlament celebrades del 1980 ençà perquè que no sols implicarà l’elecció d’un nou President i d’un nou govern sinó que precisa de la definició d’una nova majoria, unes noves prioritats i un nou lideratge al voltant d’un pal de paller sòlid i amb vocació de futur.
Ha arribat el moment de centrar el màxim d’esforços per extreure el màxim rendiment del potencial de l’economia i la societat catalana. Hem vist com Madrid i la Comunitat Valenciana, impulsades de forma decidida en l’època d’Aznar, prenien un fort impuls mentre el sistema polític català s’instal·lava en derives endogàmiques i victimistes i el sistema econòmic no aconseguia massa sovint desempallegar-se del conformisme de l’anar fent.
L’aprovació del nou Estatut hauria de ser un revulsiu i obrir de veritat una nova etapa. Aquest hauria de ser l’objectiu del PSC.
Per altra banda, espero que el paper de CiU durant el període electoral no persegueixi la crispació ni l'enfrontament, exposem els nostres arguments polítics i que els ciutadans decideixin.
ARA, MONTILLA PRESIDENT!!!

No hay comentarios: